Усуваємо наслідки негоди на Київщині: Енергетики ДТЕК вже повернули світло 43 тисячам клієнтів в 85 населених пунктах області

Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі усувають наслідки стихії, що триває в області з вечора 26 липня. Де дозволяли погодні умови за ніч енергетики відновили роботу 46 ліній електропередачі, 85 трансформаторних підстанцій. Повернули світло 43 297 клієнтам у 85 населених пунктах. Ремонтні роботи тривають, складні погодні умови також тримаються в Київській області.

Шквальний вітер, грозовий фронт та блискавки з сильним дощем призвели до масових відключень по всій Київській області. Найбільше постраждалий від негоди Броварський та Бориспільський райони. 

Енергетики ДТЕК Київські регіональні електромережі у складі 140 бригад усувають наслідки негоди. В першу чергу працюють над відновленням пошкоджених високовольтних ліній 110-35 кВ та триває ремонт ліній низької напруги – 10 кВ. Після чого будуть розпочаті роботи на лініях 0,4 кВ по точкових заявкам клієнтів.

Станом на 8 годину 27 липня залишаються ще пошкодженими 156 ліній повністю або частково, 1664  трансформаторних підстанції. Повністю чи частково знеструмлені 226 населених пунктів.

Енергетики панують завершити відновлювальні роботи по лініям 10 кВ сьогодні до кінця дня, якщо погодні умови не погіршуватимуться. Поки негода тримається. На території Київської області протягом дня синоптики прогнозують помірний, місцями значний дощ, грозу. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, при грозах шквали 15-20 м/с.

Нагадаємо: складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі.

Дізнатися про причини відключення світла і терміни його відновлення можна через чат-бот у Viber та Telegram.

Повідомити нам про відсутність світла можна через зручні дистанційні сервіси:

  • офіційний сайт компанії — кнопка «Повідомте нам про відсутність електроенергії» – https://www.dtek-krem.com.ua/ua/shutdowns
  • приватні повідомлення на офіційній сторінці компанії у Facebook;
  • кол-центр 38 (067/099/093) 495 70 40, стаціонарний телефон (044)4590740.

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалось надійним

Додати коментар