У Войтовому відкрився пункт обслуговування громадян

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2016 року № 672 – р «Про схвалення Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року» з метою покращення якості надання послуг органами Пенсійного фонду України шляхом наближення їх безпосередньо до отримувача, 24 листопада 2017 року в приміщенні Войтівської  сільської ради розпочав роботу  пункт обслуговування громадян Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області.

Відкрили пункт обслуговування громадян начальник  Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Василь Шмигановський за участю сільського голови Івана Семенця та секретаря Войтівської сільської ради Оксани Скрипки.

Пункт обслуговування працюватиме щосереди з 8.30. до 12.00 год. Відвідувачам нададуть консультацію, довідки про розмір пенсії, про перебування на обліку, про заробітну плату за формою ОК – 5 (ОК – 2, ОК – 7), приймуть документи для призначення та перерахунку пенсії, видадуть пенсійні посвідчення, а за потреби, з’ясують питання із соціальними партнерами.

Після  відкриття пункту головний спеціаліст Згурівського відділу обслуговування громадян Галина Абдула провела прийом громадян. По питаннях пенсійного забезпечення  звернулося 9 жителів села, на які надано вичерпні відповіді та  консультації.

Робоче місце працівника, який обслуговує громадян, створене за принципом відкритості та прозорості, обладнане оргтехнікою. Необхідна інформація та матеріали розміщені на інформаційному стенді.       

 

Додати коментар