У Переяславі відкрився центр фізичної та реабілітаційної медицини «Я ваш лікар»: які послуги надають та кого збираються обслуговувати

19 липня у Переяславі відбулось офіційне відкриття центру фізичної та реабілітаційної медицини «Я ваш лікар», передає Proslav.

У Переяславі відкрився центр фізичної та реабілітаційної медицини «Я ваш лікар»: які послуги надають та кого збираються обслуговувати

На відкритті були присутній міський голова Переяслава Вячеслав Саулко, колишній мер Григорій Сокур, інвестори та співзасновники. Ми вирішили поспілкуватись з керівництвом закладу, щоб дізнатись детальніше про спектр послуг.

Про заклад «Я ваш лікар»

Про роботу центру та загальної структури закладів нам розповів співвласник центру фізичної та реабілітаційної медицини, кандидат медичних наук, лікар фізичної реабілітаційної медицини, сертифікований прикладний кінезіолог  Гріненко Юрій Олександрович.

Він зауважив, що «Я ваш лікар» – це брендова назва, але засновником є ТОВ «Медичний центр лікарська династія», що діє з літа 2021 року. У закладах, що вже функціонують в 11 медичних амбулаторіях по Київській області організована первинна ланка надання медичної допомоги, серед яких. Окрім Переяслава «Я ваш лікар» представлено у Баришівці, Яготині, Згурівці, Драбові, Миронівці, Тетієві, Таращі, Фастові тощо.

Юрій Олександрович уточнив, що наразі у переяславському центрі первинної допомоги немає, але у майбутньому такі плани є. Він також розповів, що у колишньому приміщенні податкової у квітні 2022 року планувалось відкриття приватної клініки, яка мала би включати вищезгадану допомогу. Однак повномасштабне вторгнення відклало такі плани. Тому, наразі у Переяславі буде функціонувати центр фізичної та реабілітаційної медицини.

«Саме поняття фізична реабілітація пересічному громадянину нагадує фізіотерапію. Але це зовсім різні поняття. У всьому світі фізичними терапевтами називають спеціалістів, які займаються відновленням структури тіла. Вона ж включає в себе м’язи, кістки, суглоби, зв’язки тощо. Підхід у фізичній реабілітації – загальний. Тобто, так званий холістичний підхід з поєднанням та взаємодією усіх органів та систем структури тіла», – зауважив Гріненко й додав, що центр «Я ваш лікар» розрахований на усі категорії та верстви населення, без обмеження у віці.

Юрій Олександрович розповів й про команду фахівців закладу. Очолює центр «Я ваш лікар» лікар-невролог з 18-річним стажем Войцях Юлія Петрівна. Він підкреслив її як професійні, так і людські якості. Окрім неї, у закладі працюють освічені та досвідчені фізичні терапевти. Також є спеціаліст-масажист з багаторічним стажем, який надає послуги спортивного, лікувального та лімфо-дренажного масажу.

«Допомога повинна надаватись комплексно. У неї входить медична, фізична та психологічна складові. Потрібно вилікувати людину з її проблемами, а не окрему хворобу у цієї людини», – підкреслив Гріненко.

Хто може отримати допомогу та чи планується надавати послуги соціально-незахищеним верствам населення

Юрій Олександрович вчергове зауважив, що послуги можуть отримати практично усі верстви населення. Він також додав, що у центрі працює психолог з дітками-аутистами.

«Наші спеціалісти готові працювати як з людьми середнього, так і похилого віку, після травм, після операцій», – розповів лікар.

Він заявив, що люди можуть записуватись на консультації й у планах зробити прийом телефонних заявок цілодобово. Оскільки біль може з’являтись несподівано у будь-який час доби.

Також Гріненко додав, що у центрі розгорнуто стаціонар, щоб люди могли залишатись у закладі стільки, скільки цього буде необхідно для комплексного лікування.

«Як тільки через НСЗУ будуть реалізовуватись пакети амбулаторної та стаціонарної допомоги, ми плануємо прийняти участь у цих тендерах. Відповідно після цього ми зможемо мати пакети, направлені на соціальну допомогу», – резюмував він.

У Переяславі відкрився центр фізичної та реабілітаційної медицини «Я ваш лікар»: які послуги надають та кого збираються обслуговувати

Які послуги надаються у центрі «Я ваш лікар»

У центрі фізичної та реабілітаційної медицини надають наступні послуги:

  • Реабілітаційне обстеження;
  • Відновлення функцій організму;
  • Різновиди масажу;
  • Мануальна терапія;
  • Ерготерапія;
  • Фізіотерапевтичні процедури;
  • Кінезотерапія;
  • Лікування психологічних розладів;
  • Ефективне лікування гострого та хронічного болю;
  • Наявність стаціонару.

Які фахівці працюють у центрі «Я ваш лікар»

У центрі фізичної та реабілітаційної медицини працюють наступні фахівці:

  • Лікар фізичної та реабілітаційної медицини;
  • Лікар-невропатолог;
  • Лікар-кардіолог;
  • Лікар-уролог;
  • Лікар-хірург;
  • Лікар ортопед-травматолог;
  • Асистент фізичного терапевта;
  • Спеціаліст з лікувального масажу.
У Переяславі відкрився центр фізичної та реабілітаційної медицини «Я ваш лікар»: які послуги надають та кого збираються обслуговувати
команда центру

Контакти центру «Я ваш лікар» у Переяславі

Контактний номер телефону: +38067 – 644 – 03 – 03.

Сайтhttps://cprm.doctor.net.ua/

Адреса: Київська область, Бориспільський район, місто Переяслав, вулиця Гімназійна, 9А (за їдальнею гімназії №1, у приміщенні колишньої статистики).

Додати коментар