Привітання директору БХТДЮМ Ніні Товкун з нагоди ювілею

20 липня свій ювілейний день народження відзначає директор Переяславського будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді Товкун Ніна Іванівна, мудрий керівник, професіонал своєї справи, людина тверезого розуму і залізної витримки. Ви –  справжній вождь і мозковий центр команди Переяславського БХТДЮМ. Рівнем вашого професіоналізму та принциповості визначаються стан освітнього процесу БХТДЮМ, його динамічний розвиток, стабільність та мікроклімат в колективі, високі досягнення вихованців. За роки Вашого керівництва БХТДЮМ зайняв І місце у Всеукраїнському конкурсі-огляді соціально-педагогічних виховних систем позашкільних навчальних закладів України, став абсолютним переможцем із званням «Флагман позашкільної освіти України» Відкритого рейтингу якості позашкільної освіти «Золота когорта позашкільників», отримав  І місце та Золотий сертифікат Всеукраїнського конкурсу-рейтингу  навчальних закладів по роботі з обдарованими дітьми «Школа – джерело талантів». Тільки за попередні 10 років вихованці БХТДЮМ здобули близько 900 перемог на міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсах. А у Вашій особистій скарбниці за 10 років близько 20 фахових перемог та сотні успішних випускників-лідерів! Разом із Вами педагогічний колектив БХТДЮМ завжди у пошуках інноваційних форм і методів позашкільної освіти, генерує ефективно та втілює цікаві форми освітньої, масової та виховної роботи.

Шановна Ніно Іванівно!

Прийміть щиросердечні вітання з нагоди Вашого ювілею!   

Ми бажаємо Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. А підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров`я, серце сповнене любові і добра, натхненна думка й щирі почуття. Щоб життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.

Нехай шана Ваших вихованців та громадськості буде подякою  за плідну працю, чуйність, уміння творити добро. Бажаємо Вам невичерпної енергії, натхнення, оптимізму і нових плідних здобутків.

А ще зичимо, щоб поряд із Вами завжди була працьовита, віддана і випробувана в штормах славна команда, яка завжди підтримуватиме вогонь Ваших незгасимих ідей і помислів, Вашу енергію, позитив, оптимізм і бадьорість!

 

 

 

Додати коментар