Переяслав втратив ще одного захисника: Вадим Ткаченко загинув внаслідок ДТП при виконанні службового обов’язку

Не встигла Переяславщина оговтатися від ранкової звістки про втрату на фронті нашого земляка Юрія Саврася, як маємо ще одну гірку звістку – небесне військо поповнив ще один молодий земляк, 25-річний солдат Збройних Сил України Вадим Ткаченко.

Переяслав втратив ще одного захисника: Вадим Ткаченко загинув внаслідок ДТП при виконанні службового обов'язку

Як йдеться у повідомленні першого відділу Бориспільського РТЦК та СП, Вадим служив навідником десантно-штурмового відділення 2 десантно-штурмового взводу, 7 десантно – штурмової роти, десантно-штурмового батальйону. Був призваний на військову службу за контрактом Печерським РТЦК та СП у місті Києві. Помер внаслідок ДТП при виконанні службового обов’язку учора, 17 липня 2023 року на автошляху Київ – Чоп.

Побратими згадують, що Вадим під час проходження військової служби зарекомендував себе з позитивної сторони, користувався авторитетом серед колег та підлеглих.

Прощатимуться з Ткаченком в Переяславі завтра, 19 липня 2023 року, за місцем його проживання по вул. Можайська 6, кв.129. Початок о 12:00. З 13:30 відбудеться заупокійна служба у Свято-Успенському храмі міста (жовта церква). Пізніше цього дня Герой знайде вічний спочинок на Ярмарковому цвинтарі міста (район третьої школи).

Додати коментар