23 липня запрошуємо бажаючих на вечір музики та поезії

Друзі, ви всі знаєте мене як особистість творчу, яка пише вірші, статті, має освіту психолога та завжди розвивається. Я дуже довго працювала над віршами до моєї «вже дорослої» збірки, яка нещодавно побачила світ. Перша моя книга була відголоском юних років.У другій книзі я виросла духовн о,набралась нових вражень та досвіду. Цими самими враженнями і хочу поділитись з вами. Я влаштовую презентацію своєї книги під назвою «Життєвий цитатник», вірші в якій кожному з вас нагадають якийсь період чи ситуацію з життя. Бо цитатник життєвий) Зараз я відчуваю, що дуже виросла в своїй творчості і хочу заявити про себе. Буду дуже вдячна кожному з вас, якщо прийдете підтримати мене 23 липня о 17.00 в парк Шевченка (неподалік колишнього НЦК»Зустріч»),та проведете зі мною ці пару годин творчості.
У програмі: почитаємо вірші, поспілкуємось, мої друзі – гурт @drabadan,пограють для вас, як завжди все організовуємо з благодійною метою. Якщо мої вірші торкнуть ваші душі, ви зможете придбати книгу за донат. Всі кошти будуть перераховані для наших найкращих ЗСУ❤️Формат – благодійний творчий вечір.
Якщо хтось захоче виступити з своїми творами-будь-ласка. Можливо, я для когось стану прикладом завжди розвивати свої таланти, працювати над собою, мати цілі, нічого не боятись, не перед чим не зупинятись та йти тільки вперед! У наш дуже нелегкий час це є надважливим. Безмежно рада буду бачити кожного з вас☺️
Ще напишу кожному особисто – допис у соцмережі поетки Вікторії Саранчі (Вікторії Цьоми).

Додати коментар