Організація автономної роботи освітян міста в рамках співпраці з благодійним Фондом «Щаслива лапа» по проекту «БІОЕТИКА»

22 листопада 2017 року  в Будинку художньої творчості для дітей, юнацтва та молоді міста Переяслава-Хмельницького відбувся  навчальний семінар – тренінг  для освітян міста з впровадження проекту «Біоетика» Благодійного фонду «Щаслива лапа» на тему «Гуманне ставлення до тварин». 

Метою проекту є  виховання гуманного та відповідального ставлення до тварин у підростаючого покоління. До учасників тренінгу з вітальним словом звернулась  заступник міського голови Валентина Губенко.

Під час семінару менеджер проекту Ельвіна Москаленко детально розповіла про проект, його складові та механізм впровадження. Запропонувала  спільними зусиллями активізувати у місті просвітницьку роботу серед школярів, щодо гуманного ставлення до тварин шляхом запровадження інтерактивних занять з Біоетики.  Інтерактивні заняття розроблені для учнів 1-2, 3-4, 5-7 та 8-11 класів, рецензовані спеціалістами в галузі педагогіки та психології.

З пропозицією про співпрацю до присутніх звернулась голова громадської організації «Захист тварин Переяславщини» Галина Чабан, яка ознайомила присутніх з роботою організації та шляхами вирішення проблем безпритульних тварин в місті.

Додати коментар