Шановні співвласники багатоквартирних будинків!

КП «УК «ВУЖКГ» Переяславської міської ради» як управитель ваших багатоквартирних будинків інформує, що на виконання  п.8 Договору про надання послуг з управління багатоквартирним будинком , на вимогу п. 19 Правил надання послуги з управління багатоквартирним будинком, затверджених Постановою КМУ від 05.09.2018 р. № 712 та ч.1 ст.5 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» інформує, що Переяславською міською радою було прийнято рішення від 18.05.2023 року за №27-52-VIII «Про утримання дитячих та спортивних майданчиків в межах Переяславської територіальної громади».

Відповідно до пункту 2.2 рішення  КП «УК «ВУЖКГ» необхідно провести інвентаризацію та паспортизацію спортивних та дитячих майданчиків, які перебувають на балансі підприємства чи обслуговуванні.

КП «УК» ВУЖКГ» не є балансоутримувачем, а ні надавачем послуг з обслуговування даних об’єктів. Враховуючи зазначене, просимо вас провести інвентаризацію та паспортизацію спортивних та дитячих майданчиків до 18 грудня 2023 року та проінформувати підприємство про прийняте рішення чи проведену роботу.

Адміністрація КП «УК «ВУЖКГ»

Додати коментар