Відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань

       11 липня 2023 року відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Переяславської міської ради, яке очолила голова комісії, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ольга ОГІЄВИЧ.

       Члени комісії розглянули чотири питання порядку денного, а саме: 

  1. Про розгляд заяви гр. Аббуд Наталії Богуславівни від 26.06.2023 року про прийняття на квартирний облік при виконавчому комітеті Переяславської міської ради.      
  2. Про розгляд заяви гр. Федінчика Дениса Віталійовича від 06.07.2023 року про прийняття його на квартирний облік при виконавчому комітеті Переяславської міської ради, як такого, що потребує поліпшення житлових умов та має статус дитини, позбавленої батьківського піклування.   
  3. Про розгляд питання щодо зняття громадян з квартирного обліку при виконавчому комітеті Переяславської міської ради та виключення із списків осіб, які користуються правом позачергового отримання жилих приміщень.
  4. Про розгляд листа начальника КП «УК «ВУЖКГ» Переяславської міської ради Тетяни СУЩУК від 04.07.2023 №144 щодо включення до числа службових КП «УК «ВУЖКГ» Переяславської міської ради жиле приміщення (квартиру) №3, що знаходиться за адресою: вулиця Коцюбинського буд.3 місто Переяслав Бориспільського району Київської області, для забезпечення службовим житлом працівників підприємства.

       На засіданні вирішено підготувати 4 проєкту рішення та подати для розгляду на чергове засідання виконавчого комітету Переяславської міської ради, яке відбудеться 18 липня 2023 року.

 

Додати коментар