Педагоги БХТДЮМ визначали основні пріоритети компетентісного навчання гуртківців

Проблему компетентісної освіти в своєму закладі  намагаються вирішити педагоги Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді міста Переяслава-Хмельницького. Це перший рік роботи над цією науково-методичною проблемою. Тому на сіданнях Творчої академії майстерності педагогів (ТАМП) в цьому році багато теоретичної інформації, подання якої заступник директора БХТДЮМ  Ірина Омельяненко планує в інноваційних формах. Так сьогодні це було теоретичне асорті «Формування особистісних компетенцій гуртківців» з використанням мультимедійної презентації, інтерактивних вправ, ділових  ігор та педагогічної дискусії.

Педагоги розставили пріоритети для подальшого розвитку компетенцій, проаналізували висновки провідних фахівців української та світової позашкільної освіти та накреслили шляхи адаптації інновацій  компетентісно освіти до  умов гуртків своїх напрямків.

Завдання організації освітнього простору БХТДЮМ для підготовки до новорічно-різдвяного циклу освітньої роботи закладу стало  творчим практичним завданням для присутніх.

Працюючи творчо, колегіально вирішуючи завдання, педагоги БХТДЮМ,  відшукували можливості, щоб знайти їх реалізацію!

Додати коментар