Є цінності святі – любов, життя, родина!

7 липня, з нагоди Дня родини, у приміщенні Мистецької галереї КЗ «Переяславський ЦКМ» працівники центру соціальних служб Переяславської міської ради провели тренінг «Хочу на ручки. Робота із внутрішньою дитиною», в якому взяли участь 20 жінок із внутрішньо переміщених сімей.

День родини – це не просто дата. Це усвідомлення того, наскільки важливими для суспільства, держави та кожної окремої людини є сімейні цінності. Саме в родині починається та розвивається людське життя. В сімейному колі формуються перші цінності, характер, світогляд.

Тож метою проведення груп психологічної підтримки, індивідуальних консультацій для внутрішньо переміщених осіб, є обмін інформацією про пережите, подолання страху, емоційних зривів та стресових ситуацій, що виникають у людей, що перебували в зоні бойових дій на території України.

Учасників заходу з Днем родини привітала заступник директора – начальник служби соціальної роботи у громаді  Центру соціальних служб Переяславської міської ради Ірина Пурденко. 

 Жінки крім обговорення та спілкування вирішували тестові завдання, навчались ефективним методам взаємодії із травмами. Всі ці процеси усвідомлення та навчання проходили під керівництвом та пильною увагою провідного фахівця із соціальної роботи (психолога) Лілії Конченко.

Наприкінці заходу всі учасниці отримали продуктові набори від міської ради.

Інформація центру соціальних служб

Додати коментар