У Переяславі спортсмени з обмеженими можливостями і позмагалися, і відпочили

30 червня 2023 року на території навчально-спортивної бази «Переяславль» відбулась відкрита Спартакіада з нагоди відзначення 27 річниці дня Конституції України серед спортсменів з інвалідністю. У змаганнях взяли участь 30 спортсменів.

Перед початок змагань з вітальним словом виступили заступник міського голови з гуманітарних питань Оксана Степаненко та начальник Київського регіонального центру «Інваспорт», Заслужений працівник фізичної культури та спорту Марія Віниченко. Переможцями змагань стали: з ДАРТСу – Чуєва Даніела та Цьомка Артур, з метання м’ячика – Акуленко Аліна та Каменський Максим, з шашок – Дейнега Ніна та Хомич Олександр, з боча – Мішина Дарина та Євтушенко Володимир, кеглі – Середа Тетяна та Аврамич Юрій.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та медалями від відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я.  Також для учасників змагань був організований солодкий стіл за підтримки служби у справах дітей та сім’ї Переяславської міської ради, ТОВ «Молпродукт» керівник Олександр Пероговський, депутат міської ради Володимир Башмак, ФОП Тетяна Анікієва та ФОП Віктор Погребний. Окрему подяку висловлюємо директору бази Богдану Сальку за надання місця для проведення змагань.  Після закінчення змагань було проведено дозвілля  для всіх учасників та гостей змагань – їх катали на драгонботі та каяках по каналу. 

Додати коментар