На квіткові острівки у місті стало більше

Споконвіку особливу увагу люди приділяють квітам. Чим же пояснити таку велику любов до рослин? Все просто: квіти прекрасні. Вони радують око, ніжно хвилюють душу, прив’язують наші серця до рідного краю. Наші предки теж обожнювали квіти, думаючи, що це творіння природи подаровано Богом. Вважали, що Бог засіває землю квітами, щоб люди побачили рай ще на землі…

Квіти – постійні супутники нашого життя. Вони нас оточують всюди: у дворах, в будинках, на газонах. Так, сьогодні працівники виконкому на чолі із секретарем Переяславської міської ради Лідією Оверчук, на клумбі – неподалік будинку самоврядування, висадили понад сотню кущів петуній, чорнобривців, ясколки, циненарарії, диморфотеки та очіпків.

Рослинки люб’язно надала знана у місті квітникарка та благодійниця Надія Ставицька і спеціаліст одного з відділів виконкому. Кілька годин натхненної роботи невтомних рук і клумби заграли всіма барвами веселки. Спасибі дбайливим рукам дівчат – і тих, які виростили цю красу, і тих, хто її висадив!

Завдяки таким «квітковим феєрверкам» та її добрим благодійницьким серцям, і наша громада стає квітучішою, красивішою та привітнішою і до мешканців, і до гостей.

????????????????????????????????????

Додати коментар