«Тайфун» з кожного турніру повертається з медалями

Спортивний клуб «Тайфун», в якому діти на підлітки займаються таеквондо, існує всього близько року, але на змаганнях різних рівнів його вихованці вже виступають з успіхом.

На кубку міста Обухів, який проходив 1 жовтня, наші юні спортсмени завоювали шість медалей. Дві золоті медалі в спарингу та техніці виборола Юлія Ясинська (ЗОШ №7), срібні медалі в спарингу – Катя Бородіна (гімназія), Даша Середа (ЗОШ №2), Олексій Дудін (ЗОШ №7). Олексій здобув ще й «бронзу» в техніці.

На кубку Київської області, який відбувся в місті Березань 4 листопада, наші вихованці вибороли 4 золоті медалі: за виконання техніки – Юлія Ясинська та Максим Палатний (ЗОШ №3), в спарингу – В’ячеслав Денисенко (гімназія) та Олексій Дудін. Срібні медалі вибороли Максим Палатний та Денис Бурлет (ЗОШ №7) в спарингу. Бронзові медалі в спарингу завоювали Юлія Ясинська, Катя Бородіна, Ваня Мірошниченко (ЗОШ №2), а за техніку – Денис Бурлет. Загалом переяславці здобули 10 медалей.

На кубку міста Боярка 11 листопада наші вихованці Альона Герасименко та Денис Бурлет (обоє – із ЗОШ №7) вибороли дві срібні медалі в спарингу. Бронзову медаль, теж у спарингу, здобула Катя Бородіна

Газета “Вісник Переяславщини”

Додати коментар