У центральному парку Переяслава відбувся творчий вечір «Мелодія сердець»

Ввечері 16 червня у парку імені Шевченка відбувся творчий вечір «Мелодія сердець», інформує Proslav. Наша редакція побувала на заході й готова поділитись атмосферою та ексклюзивними фото.

Тож, у цю п’ятницю учасники вокальної студії «Мелодія» підготували добірку сучасних та осучаснених народних пісень. Публіка тепло зустріла виконавиць, що було надзвичайно важливо для них. Адже, як повідомляла їхня керівниця Ганна Ляч, артистки сумлінно готувались до виступу.

Яка мета виступу

Співачки зауважують, що сьогоднішній творчий вечір «Мелодія сердець» – це історія кохання, дружби, душі, жіночності та натхнення. Саме цю атмосферу вони й намагались передати усім глядачам й слухачам.

Водночас виконавиці зазначили, що однією з головних задач свого виступу було розрядити емоційний стан жителів та гостей громади, подарувавши приємні враження у п’ятничний вечір. Окрім цього, під час заходу юні таланти організували благодійний збір коштів на підтримку Збройних сил України.

 
Хронологія виступу

Першими на сцену вийшли керівниця студії Ганна Ляч у дуеті з Аліною Брик. Вони подарували присутнім пісню «Люди-тополі». Згодом Софія Леонова виконала осучаснену народну композицію «Очі дівочі».

Після цього Єлизавета Хандошко заспівала пісню «Два вікна», яку у свій час виконували співачка Гайтана та популярний гурт Hard Kiss.

Далі увагу глядачів та слухачів до себе прикувала Дарина Галенко з композицією «Мрієшся». Одразу після неї на сцені знову з’явився дует Ганни Ляч. Проте цього разу досвідчена співачка ділила її з Надією Томчук. Вокалістки подарували присутнім виконання пісні «Коли любить».

Продовжила творчий вечір Аліна Брик з композицією «Зозуля». Одразу після неї на сцену вийшла Надія Томчук. Цього разу із сольним виконанням пісні «Очі на піску».

Керівниця вокальної студії Ганна Ляч вирішила на власному прикладі показати своїм ученицям рівень володіння сценою та увагою глядачів. Виконавши підряд два музичних твори «Буревіями» та «Чом ти не прийшов».

Частину захвату присутніх отримала й Єлизавета Степаненко, заспівавши пісню «Перший поцілунок».

Як вдало зауважила ведуча заходу Влада Черненко«Якщо ти тримаєш у серці зло – воно й повернеться до тебе. А якщо ти дариш оточуючим добро – те й отримаєш взамін». З таким словами вона представила наступну виконавицю Анну Петрик. Вона виконала для присутніх композицію «Карма».

У кінці заходу учасники студії спільно виконали фінальну пісню «Зелена ліщина». Варто зазначити, що дівчата підготували не тільки вокальну частину виступу, а й хореографічну. За що були щедро обдаровані оплесками.

На захід завітав голова Переяславської громади

На захід завітав й голова Переяславської громади Вячеслав Саулко. Він вручив молодим підкорювачкам сцени квіти й виступив з вітальним словом.

Додати коментар