Важливі навички в періоди стресу: ілюстроване керівництво

Існує безліч причин для стресу: особисті труднощі, проблеми на роботі або серйозні загрози у громаді. Сьогодні, на тлі війни, наші тривоги і переживання лише посилюються через зовнішні обставини.

«Важливі навички в періоди стресу» – це посібник з управління стресом, розроблений для того, щоб навчити людей краще справлятися з несприятливими обставинами. Він ілюструє практичні та легкі поради для зниження рівня тривожності. Посібник призначений як для тих, хто втікає від війни, так і для добре захищених осіб, які мешкають на безпечних територіях. Адже будь-яка людина, де б вона не жила, може відчувати високий рівень стресу.

Ілюстроване керівництво складається з 5 розділів, що містять інформацію та опис практичних навичок, які допоможуть людям справлятися з несприятливими обставинами. Ці вправи прості для вивчення та дієві: їх можна застосовувати протягом лише кількох хвилин щодня для зниження рівня стресу.

Ви можете опановувати один розділ кожні декілька днів, а між ними присвячувати час виконанню вправ. Або ви можете одразу прочитати всю книгу, використовуючи більше часу для практикування технік.

Практика та застосування цих ідей у своєму житті є основним фактором для зниження стресу. Ви можете читати цей посібник вдома, під час перерв чи відпочинку на роботі, перед сном або в будь-який інший час, коли у вас з’явиться декілька хвилин, щоб зосередитися та потурбуватися про себе.

Пам’ятайте, необхідно не лише усувати причини виникнення несприятливих обставин, а й підтримувати своє психічне здоров’я. 

 

Довідково.

Посібник «Важливі навички в періоди стресу: ілюстроване керівництво» розроблений компанією BetterMe спільно з ГО «Безбар’єрність» з експертною підтримкою ВООЗ в Україні. Проєкт реалізується в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як», ініційованої першою леді України Оленою Зеленською.

Додати коментар