Триває фестиваль військово-патріотичного кіно в місті Переяславі-Хмельницькому

У жовтні в Переяславі-Хмельницькому стартував фестиваль військового – патріотичного кіно, на якому глядачам був представлений цикл п’яти національних фільмів українських авторів, об’єднаних кодовою назвою „Позивний Зеніт”. Переглянути представлені стрічки вже мали змогу учні загальноосвітніх шкіл міста.

 Вчора, 14 листопада, до міського кінотеатру «3D» завітала студентська молодь державного вищого навчального закладу «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» разом зі своїми кураторами, заступник міського голови Валентина Губенко, головний спеціаліст відділу фізичної культури, молоді та спорту Альона Свириденко.

Звертаючись до всіх присутніх, Валентина Валеріївна акцентувала увагу на тому, як перегляд патріотичних, душевних фільмів, змінює наш світогляд і ми інакше, по-справжньому, починаємо оцінювати такі на перший погляд буденні поняття, як спокій, мирне життя, впевненість у завтрашньому дні.   

Хронометражі циклу фільмів «Позивний Зеніт» розраховані на аудиторію без обмеження віку, тож запрошуємо до перегляду усіх бажаючих.

 

Додати коментар