Проєкт “Літні фотосушка” вже отримав перших поціновувачів (ФОТО)

Фотографія – дзеркало душі, вона може розказати багато потаємного про людину та показати її справжнє обличчя. Вчора територія, неподалік Молодіжного простору «Зустріч», перевтілилася у велику фотосушку, де кожен бажаючий міг переглянути фото і не просто отримати естетичну насолоду, а й спробувати розгадати той цікавий задум, який хотів передати автор фото.

Молоді, активні, креативні, амбітні і кожен по-своєму унікальний – атмосферні фотосвітлини жителям та гостям міста експонували переяславські митці – маститі й початківці – Сергій Коваленко, Ірина Коляденко, Влад Самань, Максим Холошевський, Леся Калантаєвська, Олег Чемерис, Мар’яна Невертій, Марина Беккер, Юлія Шпетна. Модератор заходу Максим Левченко ретельненько допитувався про секрети професії чи то покликання кожного з них). І кожен охоче ділився із власним розумінням та баченням граней фотомистецтва.

Всі охочі зможуть доповнити експозицію фотосушки своїми фотографіями і придбати будь-яке з представлених фото. Виручені кошти ініціатори проєкту обіцяють передати на потреби наших захисників.

Захід відбувся в межах проєкту #МолодьТУТ програми USAID Мріємо та діємо IREX in Ukraine NGO Youth Platform \ ГО “Молодіжна Платформа”

 

   

Додати коментар