Розпочалися звітні концерти БХТДЮМ (Фото)

У Переяславському будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді розпочалися підсумкові заняття гуртків, звітні концерти та відзначення найактивніших гуртківців і переможців обласних всеукраїнських та міжнародних конкурсів (ведуча урочистостей – Анна Сахно).
23 травня Грамоти та Подяки отримували вихованці гуртків вокальної студії «Акорд» (керівник – Наталія Данчук) та акробатично-хореографічної студії “Фантазія” (керівник – Тетяна Ковшун). Директор БХТДЮМ Ніна Товкун під час вручення відзнак підвела підсумок освітньої діяльності гуртків, зазначивши, що обдаровані гуртківці завдяки творчому супроводу своїх талановитих педагогів, взяли участь у багатьох конкурсах і поповнили свої скарбнички новими нагородами.
Ніна Іванівна також вручала Посвідчення інструктора та посвідчення для випускників закладу.
Традиційно – святково, яскраво, мелодійно, красиво, граційно та з легким щемом на душі та щирою вдячністю тим, хто береже наше небо мирним і дає нам можливість жити, насолоджуватись щоднем та світом навколо – воїнам ЗСУ (лист від гуртківців БХТДЮМ до наших янголів-охоронців у військовій формі зачитала вихованка БХТДЮМ Анна Слива).

Додати коментар