Відбулася зустріч зі студентами на тему: «Впровадження накопичувальної системи. Реєстрація на веб – порталі Пенсійного фонду»

8 листопада 2017 року в ДВНЗ «Переяслав – Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» відбулася зустріч зі студентами філологічного факультету на тему: «Впровадження накопичувальної системи. Реєстрація на веб – порталі Пенсійного фонду».          Перший заступник начальника Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України  Київської області  Тетяна Бугай розповіла студентам про перспективи впровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та подальше реформування пенсійної системи в Україні.

Начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Оксана Самійленко  довела до відома присутніх  переваги  реєстрації користувачів на веб – порталі Пенсійного фонду. За допомогою слайдів продемонструвала, як правильно зареєструватися, яку інформацію можна отримати.

На зустрічі також піднімалося питання легалізації трудових відносин та заробітної плати, негативні наслідки в майбутньому отримання заробітної плати «в конвертах».

Студенти задавали безліч запитань, на які отримали змістовні відповіді.

Додати коментар