Члени постійних депутатських комісій розглянули питання порядку денного 52-ї сесії міської ради

15 травня у залі засідань міської ради відбулося чергове засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської етики, контролю за виконанням рішень Ради, співпраці з органами самоорганізації населення, законності та правопорядку, запобігання і протидії корупції, охорони прав і законних інтересів громадян, яке провела депутат міської ради Аліна Римар. В роботі засідання взяли участь: два члени комісії, секретар ради Лідія Оверчук, заступники міського голови Оксана Степаненко та Ольга Огієвич, керуюча справами виконкому Тетяна Гич, представники окремих структурних підрозділів виконкому та міської ради, – доповідачі з профільних питань.

Після обговорення члени комісії рекомендували прийняті проекти рішень до розгляду на засіданні чергової 52 сесії міської ради.

З результатами поіменного голосування можна ознайомитися, перейшовши за посиланням:

Результати поіменного голосування_комісія регламент_15.05.2023

Цього ж дня у залі засідань Переяславської міської ради відбулося чергове засідання постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, інвестицій, цін, тарифів, житлово-комунальних відносин, транспорту, екології, благоустрою, підтримки підприємництва та охорони культурної спадщини, яке провів голова комісії, депутат міської ради Юрій Анікієв. У роботі комісії взяли участь: депутати – члени комісії, секретар ради Лідія Оверчук, заступники міського голови: Оксана Степаненко та Ольга Огієвич, керуюча справами виконкому Тетяна Гич, представники окремих структурних підрозділів виконкому міської ради. Члени комісії розглянули питання порядку денного чергової 52-ої сесії міської ради, що відносяться до її компетенції та рекомендували більшість питань до її розгляду. З протоколом поіменного голосування можна ознайомитися, перейшовши за вказаним посиланням:

Результати поіменного голосування_комісія соц екон_15.05.2023

Також у залі засідань Переяславської міської ради відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань освіти, культури, роботи з молоддю, фізкультури та спорту, соціального захисту населення та охорони здоров’я, яке провела голова комісії – депутат міської ради Ірина Слюсар. У засіданні взяли участь 5 депутатів, секретар ради Лідія Оверчук, заступники міського голови: Оксана Степаненко та Ольга Огієвич, керуюча справами виконкому Тетяна Гич, керівники окремих структурних підрозділів виконкому та міської ради,- доповідачі з профільних питань, депутати міської ради. Присутні члени комісії розглянули питання, що відносяться до її компетенції та рекомендували їх до розгляду на засіданні чергової 52-ї сесії міської ради.

З результатами поіменного голосування можна ознайомитися, перейшовши за посиланням:

Результати поіменного голосування_комісія освіта_15.05.2023

Додати коментар