Київська область: «від першачків до ліцеїстів, без вікових обмежень»: рятувальники продовжують навчати безпеці дітей і відкривати нові «Класи безпеки»

Дисциплінованість, сміливість, рішучість, швидка реакція, відповідальність, фізична сила та витривалість, спритність, міцна нервова система, вміння розподіляти свою увагу та планувати дії, здатність без вагань переходити до дій за призначенням, почуття товариства, оптимізм та впевненість у важливості своєї справи- це все про професію рятувальника. У цей образ автоматично «перевтілюються» всі без винятку, хто хоч раз одягав на себе бойовий одяг пожежного. Це те, що відчували сьогодні і про що йшла мова одразу у двох навчальних закладах м. Переяслав, де 10 травня фахівці Служби порятунку відкрили Класи безпеки.

У гімназії №2 команда ДЮРП «Друга зміна» продемонструвала присутнім свої знання і навички з безпеки життєдіяльності. Для молодших школяриків показали цілу тематичну виставу, яка закінчилась веселою руханкою та майстер-класом з гасіння умовної пожежі.

А у ліцеї «Патріот» все було по-дорослому. Шикування на плацу, гімн України та вшанування наших загиблих героїв-захисників «хвилиною мовчання».

Юні, обізнані та вмотивовані. З ними рятувальники говорили здебільшого про профорієнтацію, про умови життя сьогодення. Те, наскільки ліцеїсти серйозно відносяться до свого майбутнього і майбутнього країни вражає в саме серце.

Вкотре рятувальники переконались, що діти України – наш найцінніший скарб, який ми оберігатимемо на скільки це можливо, продовжуючи говорити з ними про власну безпеку.

Додати коментар