Нарада відповідальних за проведення гри «Джура» у закладах освіти

Національно-патріотичне виховання ‒ пріоритетний напрямок виховної роботи сучасного закладу освіти. Важливу роль у формуванні патріотично свідомої молоді‚ гартуванні її духу‚ здійсненні військово-спортивної підготовки старшокласників відіграє Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»).

Дана гра започаткована ще в 2003 році, може допомогти в цій важливій роботі, адже основна мета гри полягає у військово-спортивному та національно-патріотичному вихованні української молоді на основі лицарських традицій українського козацтва.

У цьому році, незважаючи на воєнний стан в Україні, планується відновити гру, яка була в останні роки перервана спочатку підступним коронавірусом, а потім ще більш підступним ворогом. Підготовча робота до проведення гри вже триває.

Так, 09 травня 2023 року відбулася нарада відповідальних за організацію та проведення гри у закладах освіти,  на якій було обговорено особливості цьогорічного міського етапу гри в умовах воєнного стану з дотриманням усіх безпекових вимог.

Сподіваємося, що гра відбудеться, незважаючи ні на що, і принесе нашим дітям та учнівській молоді не тільки велику користь, а ще й справжнє задоволення та радість від спілкування, яких так не вистачає в умовах війни, допоможе оздоровитися і загартуватися.

Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Додати коментар