Переяславська тепломережа отримала генератор від уряду Японії у рамках програми ООН: де його будуть використовувати

Комунальне підприємство Київської облради «Переяслав-Хмельницьктепломережа» отримало 292 кВт генератор від Уряду Японії – Proslav. У вівторок, 9 травня, його було доставлено у місто.

Переяславська тепломережа отримала генератор від уряду Японії у рамках програми ООН: де його будуть використовувати

Це стало можливим завдяки програмі розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні та партнерстві з Урядом Японії. Підприємству було передано відповідний сертифікат на поставку одного генератора потужністю 292 кВт. Окрім переяславської тепломережі, сертифікати на таке обладнання отримали ще чотири підприємства на Київщині.

Сертифікати на обладнання підприємствам особисто вручав Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні Кунінорі Мацуда. На заході були присутні Яко Сільє – постійний представник ПРООН в Україні, Олександр Бутенко – заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України, Микола Бойко – заступник голови Київської обласної військової адміністрації.

У місцевій компанії зауважують, що дане обладнання забезпечить безперебійну роботу системи теплопостачання котельні по вул. Волонтерська (Пугачова), 24.

КП КОР «Переяслав-Хмельницьктепломережа» наголошує, що вже розпочала підготовку до наступного опалювального сезону, готуючись до різних сценаріїв. Зазначають, що за власний кошт було придбано три генератори потужністю 36 кВт, 100 кВт та 180 кВт, які будуть задіяні у котельнях міста у разі відсутності електропостачання.

 

Додати коментар