Увага! Запрошуємо взяти участь у тестуванні на знання законодавства у сфері державної реєстрації!

Тестування на знання законодавства у сфері державної реєстрації для осіб, які мають намір виконувати функції державного реєстратора та не перебували на посаді державного реєстратора або на іншій посаді, що передбачала виконання функцій державного реєстратора у певного суб’єкта державної реєстрації (далі – тестування), відбудеться 12 червня 2023 року о 10 год. 00 хв. у приміщенні Конгресно-виставкового центру «Парковий», що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Паркова дорога, 16 а.

Запити для проходження тестування від суб’єктів приймаються до 17 травня 2023 року (включно).  Днем подання запиту для проходження тестування вважається день фактичного отримання (реєстрації) його Мін’юстом.  Адреса для листування: 01001, м. Київ, вул. Архітектора Городецького, 13.

Повідомлення про дату, час та місце проведення тестування на знання законодавства у сфері державної реєстрації, а також прізвище, ім’я та по батькові осіб, які запрошуються на таке тестування, розміщуються на офіційному веб-сайті Мін’юсту за посиланням: https://bit.ly/41adaNF не пізніше ніж за сім календарних днів до дня його проведення.

З актуальною інформацією про тестування на знання законодавства у сфері державної реєстрації можна ознайомитися на веб-сайті Міністерства юстиції України у розділі «Напрями діяльності» в рубриці «Визначення професійної компетентності осіб, які мають намір виконувати функції державного реєстратора», перейшовши за посиланням: https://bit.ly/429slIb

Довідкова інформація за номером телефону:  (050) 507-87-90.

Також повідомляємо, що у центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету Переяславської міської ради на даний час залишається вакантною посада державного реєстратора. Запрошуємо всіх бажаючих з відповідною освітою взяти участь у конкурсі. Додаткову інформацію можна отримати, перейшовши за посиланням: https://phm.gov.ua/?p=158549

Додати коментар