Переяславка Ангеліна Мисан стала четвертою у своїй віковій групі на чемпіонаті Київської області!

В Броварах під гаслом “Ми незламні!” завершилися Чемпіонати Київської області з шахів серед дітей до 12 , 14 та 16 років, організовані Федерацією Шахів Київської області, за підтримки Управління молоді та спорту Київської області та м. Бровари!
🤞Всього прийняло участь 59 шахістів з усієї Київщини ( Бровари, Березань, Біца Церква, Обухів, Ірпінь, Буча, Баришівка, Переяслав, Боярка, Бориспіль, Вишневе, Вишгород).
☝️Три дні запеклих шахових баталій ( всього діти зіграли 9 турів з контролем 45 хвилин + 30 секунд на кожен хід) в чудовому місці ТепЛиця – Культурно-інноваційна платформа та маємо нових Чемпіонів області у 3 вікових групах!
❗️У категорії діти до 12 років перемогу здобув 🏆Громосяк Антоній (8 очок з 9 м. Бровари), на пів-очка від нього відстав 🥈Громосяк Олексій (7,5 очок, м. Бровари), та бронзовим призером став 🥉Керім Амет (6 очок, Святопетрівське)! З результатом 6,5 Чемпіонкою області стала 🏆Бульбачинська Анна (Ірпінь)! На другій сходинці – 🥈Кравчук Дарья (Буча) та бронзовою призеркою стала 🥉Онищенко Софія (Баришівка). Наша переяславка Ангеліна Мисан стала четвертою у своїй віковій групі на чемпіонаті Київської області! 
🤞Остаточна таблиця за посиланням – https://chess-results.com/tnr761789.aspx?lan=11&art=4
❗️ В категорії діти до 14 та 16 років (об’єднанний турнір) та відразу 2 золоті медалі зовоював 🏆Артемов Андрій! 2🥈 Срібла у Пільчука Артема (7 очок), та 2 бронзи у 🥉Дідка Данила! Всі хлопці з Броварів! Серед дівчат Чемпіонкою до 14 та до 16 років стала 🏆Василенко Надія (Ірпінь)! На 2 сходинці 🥈Гончаренко Анастасія ( Бровари) та на 3 місці 🥉Борисенко Анастасія (Обухів).
🤞Остаточна таблиця за посиланням – https://chess-results.com/tnr761774.aspx?lan=11&art=4
😀Вітаємо нових Чемпіонів області👏 та бажаємо подальших успіхів та Перемог!
Віримо в Перемогу! 🇺🇦
🤞Більше фото за посиланням (буде в доступі протягом тижня) – https://fex.net/ru/s/onlyaoc
🤞А попереду місто-герой Буча та Чемпіонати до 8 та 10 років!

Додати коментар