«Срібний хрест» від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного отримав ще один наш земляк

Уже понад рік, в умовах повномасштабного вторгнення та протягом новітнього етапу національно-визвольної боротьби, що триває з 2014 року, українські військові проявляють особисту мужність і героїзм, стійкість та рішучість при виконанні військового обов’язку. Зачасту, в умовах, пов’язаних з ризиком для життя. Пишаємося, що серед них чимало наших земляків.

Захисник з Переяславщини отримав «Срібний хрест» від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного

Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України від 10.04.2023 року №739 кадрового офіцера 30-ої окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького, піхотинця, нашого земляка з Гланишева Романа Шаповала було нагороджено нагрудним знаком «Срібний хрест» – Proslav.

Захисник з Переяславщини отримав «Срібний хрест» від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного

Нагрудним знаком «Срібний хрест» нагороджуються офіцери ЗСУ за особистий внесок у справу розбудови й розвитку Збройних сил України, успішне виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності.

Відомо, що Роман Шаповал служить вже давно, у російсько-українській війні бере активну участь ще з 2014 року.

Дякуємо за службу Роману Миколайовичу і всім нашим захисникам і захисницям! Пишаємося героїзмом та мужністю військовослужбовців, які боронять нашу землю!

Додати коментар