Міський голова провів апаратну нараду

6 листопада у залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю очільників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому.
Тарас Вікторович представив присутнім новопризначеного начальника управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування, земельних відносин та державного архітектурно-будівельного контролю Володимира Яковича Біліченка. Побажав йому успіхів у всіх справах і починаннях, розуміння і підтримки з боку колег і однодумців.
Начальник відділу культури і туризму Вікторія Гуріна запросила всіх присутніх 7 листопада о 16:00 до районного будинку культури, де відбудуться урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, а також сольний концерт співачки «Натаніка».
На апаратній нараді доповідали: головний лікар Переяслав-Хмельницької ЦРЛ Володимир Якименко, начальник управління соціального захисту населення Микола Гуща, начальник управління економіки та зовнішніх зв’язків Наталія Устич, начальник Переяслав-Хмельницького районного сектору ГУ ДСНС України в Київській області Сергій Лисенко та інші.
За підсумками апаратної наради міський голова дав доручення відповідним структурним підрозділам виконавчого комітету міської ради.

Додати коментар