“Дерево єднання” – проект об’єднав молодь Ржищева і Переяслава

Хороша ініціатива з саджанцями дерев продовжується. Завдяки справді крутим ідеям від Мріємо та діємо ми реалізуємо ще одну цікаву ідею. Розвиваючи Молодіжний простір «Зустріч» ми потоваришували з Молодіжна рада Ржищівської міської територіальної громади Лоліта Рябоконь та започаткували цікавий проєкт “Дерево єднання”. Головна ідея обмінятися саджанцями дерев. Молодь Ржищівщини нам відіслала 60 лип а ми відправили для них 55 каштанів та 10 чорних горіхів. Такий от місток добра та дружби.
Сьогодні наш колега Denys Skrypets, завдяки допомозі наших постійних партнерів Нова пошта та Олександр Грановський, відправив наших малят у Ржищів. Впевнені, що завдяки старанням колективу нової пошти малята дістануться швидко…
Анонсуємо ще одну подію з висадження дерев, яку ініціював Vitaliy Kotsur Університет Григорія Сковороди в Переяславі. Вже цього тижня разом з Vitalii Vlasiuk будемо прикрашати громаду новими деревами.
Дякуємо за наснагу, підтримку, багато енергії для добрих справ USAID, IREX in Ukraine, NGO Youth Platform \ ГО “Молодіжна Платформа”.
Вдячний за підтримку Vitalii Verbytskyi – допис зі сторінки депутатат міської ради, керівника молодіжного простору “Зустріч” Андрія Іващенка. 
 

Додати коментар