До рятувальників завітали юні ДЮРПівці аби познайомитися з пожежно-рятувальною справою

Рух юних пожежних-рятувальників – рятувальників має на меті, зробити власну безпеку «трендовою» серед молоді та дітлахів – це знання з основ безпеки життєдіяльності, вміння надання першої медичної допомоги та інше.

Тому сьогодні, 19 квітня до рятувальників 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Переяслав завітала команда дружин юних пожежних-рятувальників «ДРУГА ЗМІНА» аби ближче познайомитись з пожежно-рятувальною справою. Це може бути важливим досвідом для молодих людей, які можуть дізнатися більше про роботу рятувальників та зрозуміти, як важливо дотримуватися правил пожежної безпеки. Рятувальники провели екскурсію «юним рятувальникам», розповіли про діяльність пожежно-рятувального підрозділу. Початком екскурсії стало ознайомлення із диспетчерською діяльністю та життям підрозділу. Діти приміряли бойовий одяг пожежників, відчули себе рятувальниками посидівши за кермом пожежного автомобіля. Поряд з цим взяли участь у гасінні умовної пожежі.

Під час даних заходів всі отримали масу позитивних емоцій, а учасники руху пообіцяли сприяти безпековому вихованню підростаючого покоління. Навчаючи правилам безпеки молодших учнів, а це в свою чергу може допомогти зберегти життя та запобігти небезпечним ситуаціям.

 
Слава Україні!

Додати коментар