Відбулися засідання постійної комісії з питань бюджету та фінансів

18 квітня у залі засідань Переяславської міської ради депутат міської ради,- голова комісії Олексій Дикий провів чергове засідання постійної комісії з питань бюджету та фінансів. У роботі засідання взяли участь: депутати – члени комісії та інші депутати, заступники міського голови Ольга Огієвич та Оксана Степаненко, керуюча справами виконкому Тетяна Гич, керівники окремих структурних підрозділів виконкому та міської ради, – доповідачі з профільних питань. Присутні члени комісії обговорили питання порядку денного, що відносяться до її компетенції та прийняли по них відповідні рішення.

19 квітня у залі засідань Переяславської міської ради депутат міської ради,- голова комісії Олексій Дикий провів друге засідання постійної комісії з питань бюджету та фінансів до 50 – ї сесії Переяславської міської ради. У роботі засідання взяли участь: депутати – члени комісії та інші депутати, заступники міського голови Ольга Огієвич та Оксана Степаненко, керівники окремих структурних підрозділів виконкому та міської ради, – доповідачі з профільних питань. Присутні члени комісії продовжили обговорення питань порядку денного, що відносяться до її компетенції та прийняли по них відповідні рішення.

З протоколами поіменного голосування постійної комісії з питань бюджету та фінансів можна ознайомитися, перейшовши за посиланням:

Результати поіменного голосування_комісія бюджет_18.04.2023

Результати поіменного голосування_комісія бюджет_19.04.2023

Додати коментар