Школярі Переяславської громади відвідали Музей науки Малої академії наук України

“Завдяки підтримці Переяславська міська рада відділу освіти та Петру Миколайовичу Ярмоленку освіти освіти днями відвідали Музей науки Малої академії наук України . Це справді вражає, місце, де до науки можна доторкнутися у прямому сенсі слова. Школярі нашої громади були у захваті. Багато що з експонатів виглядало як магія у чистому вигляді. Цей музей – це ідея й реалізація нинішнього Міністра освіти і науки Оксана Лісового. І цей музей ще раз показав, що наше майбутнє – то майбутнє наших дітей.
Все у цім світі мінливе і швидкоплинне.. але дещо лишилося без змін – кожна дитина має право самореалізуватись… Її бажання у тому ми маємо плекати й заохочувати. І це, перш за все, рівний доступ до можливостей. Заохочувати дітей до освіти й науки – дати змогу їм збудувати наше спільне майбутнє. Наука, техніка, технології, інженерія, біомеханіка…. Скільки всього навколо нас розвивається та чекає своїх рушіїв.
Ми маємо гуртки з вокалу й хореографії, малювання, музики, спортивні секції… Але час нині диктує нові виклики. Було б добре, якби громада мала ще й наукові гуртки, клуби та секції. У громаді багато талановитої молоді і це факт. Варто лишень допомогти, зацікавити, заохотити. Чудовою бачиться практика створення для талановитої молоді осередку для вдосконалення наукової спроможності.
Ми маємо мрії, що наші діти будуть кращими, ніж ми були. І вони справді будуть!!! Їм треба просто трішки в тому допомогти.
Сподіваюсь, що матимемо з часом територію для майбутніх науковців
Олександр Пасічник дякуємо за транспортну підтримку” – допис керівника Молодіжного простору “Зустріч” Андрія Іващенка.

Додати коментар