Команда Переяслава завершила чемпіонат України серед жіночих команд супер ліги

13-14 квітня туром в Черкасах з командами ВЕНЕТО-ЧЕРКАСИ, в якій перемога була за переяславчанками (98:76) та командою Збірна Полтавської області – СумДПУ – КДЮСШ -1 м. Суми, де наша команда зазнала поразки (59:84) команда Переяслава завершила чемпіонат України серед жіночих команд супер ліги.
На жаль, під кінець сезону догравали без лідерів. Зазнала травми і не змогла допомогти команді у спірних іграх Тірон Анна, у грі з Черкасами надірвала бокову зв’язку Циганенко Вікторія (Заболотня), догравала останні ігри з травмою коліна Баштова Тетяна (Лисенко).
Відігравши в Чемпіонаті 22 гри і отримавши 3 перемоги, команда Переяслава завершила Чемпіонат в суперлізі на 11 місці. Іноді не вистачало рівноцінної заміни, іноді досвіду, але дівчата отримали великий ігровий досвід, який здобули в поєдинках з професійними командами протягом цього надзвичайно важкого сезону.
Анна Ярош, яка розпочала ігри в лютому, після операції на хрестоподібних зв’язках, зуміла вийти в лідери чемпіонату і посіла перше місце по забитих м’ячах, в середньому 23 очка за гру. Тетяна Баштова на 12 місці з середнім показником 12 очків серед 240 учасників. По результативним передачам на 8 місці Вікторія Циганенко, на 16-му Тетяна Баштова. По підбиранням Анна Ярош на 3 місці, Тетяна Баштова на 5-му.
Команда вдячна за фінансову підтримку Переяславській міській раді. Дякуємо ЗСУ за можливість тренуватись та змагатись. Віримо в спільну ПЕРЕМОГУ!

Додати коментар