Оголошено конкурс на надання ремонтних послуг для приміщень Переяславського центру культури

✨Друзі!!!
🥳 Маємо просто надзвичайну новину!🤩
Всі ви знаєте, що наш молодіжний центр – частика великої родини програми 👍“Мріємо та діємо” від USAID та IREX. Цей проєкт – невичерпне поле можливостей для молоді, для розвитку молодіжної політики в громаді, підтримки громадських ініціатив, заохочення до втілення ідей…
Не зважаючи на військові ризики – проєкт набирає обертів. Увесь світ підтримує Україну й українців💛💙!
🎇Ділимось суперновиною – ОГОЛОШЕНО ТЕНДЕР НА РЕМОНТ МОЛОДІЖНОГО ЦЕНТРУ “ЗУСТРІЧ”!!!🎇
А це значить, що незабаром почнуться ремонтні роботи у приміщенні, меблі та техніка займуть свої проєктні місця… Тут буде ще комфортніше, ще цікавіше, ще гостинніше!!!
Деталі конкурсу тут – https://mriemotadiemorazom.org/tenders
Проєкт втілюється в межах проєкту #МолодьТУТ програми USAID Мріємо та діємо IREX in Ukraine NGO Youth Platform \ ГО “Молодіжна Платформа”
“Мріємо та діємо” – п’ятирічна програма, спрямована на створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни.
***

Запрошуємо компетентних та досвідчених підрядників подати тендерну пропозицію на конкурс «Капітальний ремонт внутрішніх приміщень та вхідної групи Переяславського центру культури».

Запитання чи необхідні роз’яснення надсилайте, будь-ласка, на адресу grants.diemo@irex.org до 26 квітня  2023 року.  

IREX надішле копії своєї відповіді всім зареєстрованим учасникам тендера у вигляді тендерного бюлетеня до 1 травня 2023 року, включно з описом запиту, але без зазначення його джерела. 

Кінцевий термін подачі заявки – 10 травня 18:00 за київським часом. Надсилайте ваші комерційні пропозиції на електронну адресу: grants.diemo@irex.org.

Детальний опис та пакет документів – тут

 

Додати коментар