Благодійна акція «З любов’ю в серці» відбулася в Переяславській громаді

Війна зруйнувала звичне життя мільйонів українців. З початком повномасштабного вторгнення росії значно зросла кількість благодійних організацій та ініціатив. Українці об’єднуються задля перемоги. У межах діяльності волонтерів та організацій постійно виникає потреба у проведенні благодійних заходів для внутрішньо переміщених сімей, соціально-вразливих категорій населення, людей з інвалідністю.

10-11 квітня центр соціальних служб Переяславської міської ради у співпраці з громадською організацією «Доброчинність інвалідам» провели благодійну акцію «З любов’ю в серці». В ході якої  ГО «Доброчинність інвалідам» сформувала 150 продуктових  наборів, які отримали мешканці Переяславської громади соціально-вразливих категорій, зокрема внутрішньо переміщені особи та родини, які виховують дітей з інвалідністю та перебувають на обліку центру соціальних служб, як такі, що потребують соціальної підтримки. Керуюча справами ГО Лілія КРАВЕЦЬ, коментуючи цю благодійну акію, зазначила:

«Метою даного заходу є – допомога потребуючим, привернення уваги суспільства та громадян до проблем окремих груп населення, розвивати і культивувати в Україні традиції благодійності, милосердя, готовності прийти на допомогу ближньому, адже «Коли береш – наповнюєш руку, коли даєш наповнюєш серце».

Юлія ЛЯЛЬКА, директор центру соціальних служб

Додати коментар