Завдяки ремонту в укритті учні ліцею імені Івана Мазепи у Переяславі змогли відновити навчання

Очільник Переяславської громади Вячеслав Саулко спільно з директором ліцею імені Івана Мазепи Олександром Батраком показали укриття, у якому було проведено ремонт. Повідомляє Proslav з посиланням на фейсбук-сторінку міського голови.

Голова громади наголосив, що титанічні роботи було проведено батьками учнів закладу. Які змогли об’єднати свої зусилля, щоб діти мали змогу перебувати у комфортних умовах.

«Я безмежно дякую батькам учнів цього закладу за те, що вони доклали титанічних зусиль для того, щоб діти мали змогу перебувати у комфортних умовах. Також величезна вдячність учительському складу на чолі з директором ліцею Олександром Батраком. Ви всі є наочним прикладом самоорганізації у нашій громаді», – підкреслив Саулко.

Саме завдяки спільним зусиллям, за словами міського голови, діти змогли піти на навчання до свого учбового закладу.

Окрім цього Вячеслав Володимирович розповів, що у цьому укритті є роздільний санвузол для хлопчиків та дівчаток.

«Окрім цього, зроблено нормальну підлогу, відремонтовано стіни, встановлено відповідну вентиляційну систему та налаштовано Wi-Fi-роутер», – розповідає мер.

Директор ліцею відзначив велику участь батьків, завдяки участі яких було проведено ремонт у цьому укритті.

«В першу чергу, ми завдячуємо підтримці батьків. Тому, що вони взяли дуже велику участь і у фінансовій складовій, і у організаційних питаннях, і навіть у тому, щоб привести ці приміщення до ладу. Ми дуже хотіли, щоб діти могли повернутись до навчання і нарешті це сталось», – сказав Олександр Петрович.

Освітянин, зокрема, повідомив, що наразі укриття може вмістити тільки половину здобувачів освіти, тому навчання буде проводитись у змішаній системі.

«Сподіваємось, що в укритті ми будемо дуже-дуже рідко», – наголосив директор.

Додати коментар