Переяславські баскетболістки потрапили до списку кандидатів юнацької збірної

7-8 квітня у місті Києві відбувся черговий тур жіночої суперліги по баскетболу. Цього разу друга гра між командами Переяслава та Рівного, на жаль нічого не поміняла у турнірній таблиці. Наші дівчата зазнали поразки від обох команд міста Рівного 49:73 та 60:77
Як ми уже інформували раніше, у цьому році, у звя’зку з війною в країні були об’єднані всі команди першої, вищої і суперліги в одну лігу.
Наша молода команда, яка у попередньому сезоні брала участь у чемпіонаті України першої ліги, закінчивши його на 2 місці серед 19 команд, а у цьому році рівень команд набагато вищий. Але переяславчанки намагаються боротися. У команді два досвідчених гравця, які грали у своїй спортивній кар’єрі за інші команди – це Баштова Тетяна (Лисенко) та Циганенко Вікторія (Заболотня), а наразі допомагають молодим гравцям набратися досвіду.
Незважаючи на поразки, наших дівчат відмітили тренери юнацьких збірних – це Ярош Анна і Тірон Анна, яких занесли до кандидатів юнацької збірної, яка буде влітку готуватися до Чемпіонату Європи. А по кадетській збірній Герасименко Олександра також потрапила до списку кандидатів.

Додати коментар