Cтартував Чемпіонат України з соккеру «Кубок Незламності – 2023» серед юнаків 15-16 років

У спортивному парку «Місто спорту» київського Гідропарку 7 квітня стартував Чемпіонат України з соккеру «Кубок Незламності – 2023» серед юнаків 15-16 років. Переяслав представляє команда ДЮСШ – 2007 на чолі з тренером Вячеславом Заболотнім.

Спортсмени з Переяслава продемонстрували впевнену гру на Чемпіонаті України з соккеру серед юнаків 15-16 років – чекаємо їх у фіналі

Про це повідомляє ProSlav з посиланням на Facebook-сторінку Переяславської ДЮСШ.

Повідомляється, що в ході чемпіонату буде створено більше 15 груп по шість команд з усієї України. Три кращі команди з кожної групи потраплять до фіналу який відбудеться 14-24 серпня.

У першому турі переяславці здолали суперників з ФК «Лідер» (Васильків) з рахунком 8:0. Щоправда, суперники були на рік молодші.

Другу гру вихованці Переяславської ДЮСШ провели проти ФК «Гатне». Наші юнаки вдруге продемонстрували впевнену гру та здобули перемогу з рахунком 4:0. Так, вони очолили свою групу, набравши 6 очок.

«На користь нашим юним футболістам пішов цьогорічний дорослий чемпіонат з фут залу, де вони здобули ігровий досвід. Хотілося б побажати нашим футболістам успішного виступу в наступних іграх», – йдеться у повідомленні.

Додати коментар