Члени виконкому затвердили перелік видів оплачуваних громадських робіт та підприємств для їх організації

ПЕРЕЛІК видів оплачуваних громадських робіт, які можуть бути організовані в 2023 році на території Переяславської міської територіальної громади, і які мають суспільно-корисну спрямованість та відповідають потребам громади, регіону і сприяють її соціальному розвитку

  1.  Упорядкування меморіалів, пам’ятників, братських могил та інших місць поховання загиблих захисників Вітчизни і утримання у належному стані цвинтарів.
  1. Роботи на об’єктах комунальної форми власності у сфері будівництва, ремонту та реконструкції спортивної, транспортної, медичної. туристичної і телекомунікаційної інфраструктури.
  2. Виконання підсобних робіт при проведенні ремонту або реконструкції об’єктів соціальної сфери (дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, закладів культури і охорони здоров’я, будинків-інтернатів для громадян похилого віку, інвалідів та дітей, дитячих оздоровчих закладів), впорядкування прилеглих до них територій.
  3. Впорядкування територій населених пунктів з метою ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, визнаних рішенням органів місцевого самоврядування.
  4. Роботи в архівах з документацією.
  5. Надання допомоги учасникам АТО/ООС, членам їх сімей, сім’ям поранених та загиблих учасників антитерористичної операції.
  6. Ліквідація стихійних сміттєзвалищ.
  7. Соціальні послуги по наданню натуральної допомоги вразливим групам населення.
  8. Організація робіт з прибирання снігу і боротьби з ожеледицею в зимовий період.
  9. Організація робіт з прибирання територій спортивних, господарських та дитячих майданчиків, що знаходяться на прибудинкових територіях.
  10. Організація робіт з прибирання гілля, листя, негабаритних та будівельних відходів.
  11. Організація робіт з прибирання зелених зон, які прилягають до доріг.
  12. Організація робіт з прибирання доріг, тротуарів від сміття та піску.
  13. Організація робіт з прибирання та розчищення автобусних зупинок і різних кишень від снігу.

На засіданні виконавчого комітету було визначено підприємства для організації оплачуваних громадських робіт:

– Комунальне підприємство «Переяславське виробниче управління комунального господарства» Переяславської міської ради;

– Комунальне підприємство «Управляюча компанія «Виробниче управління житлово-комунального господарства» Переяславської міської ради.

Додати коментар