Стартував фестиваль військового патріотичного кіно

17 жовтня 2017 року, у м. Переяслав-Хмельницький стартував фестиваль військового патріотичного кіно. На ньому представлені п’ять стрічок українських авторів, об’єднаних кодовою назвою „Позивний Зеніт”.

Урочисте відкриття фестивалю патріотичного кіно та показ першої стрічки відбулися у в кінотеатрі «Переяслав» в форматі 3D. Подивитися представлені стрічки прийшли учні навчальних закладів ЗОШ  №1, ЗОШ №2. Також завітали на відкриття «Позивного Зеніту» викладачі навчальних закладів, головний спеціаліст відділу фізичної культури, молоді та спорту Свириденко Альона Вікторівна.

«Позивний Зеніт» — це обличчя передової, обличчя новітньої історії України. У публіцистично-документальному циклі стрічок „Позитивний Зеніт” кожен глядач впізнає свого друга, брата, батька, сина, колегу, чоловіка у маршрутці. Детальна правда про те, як жили і воювали бійці, покаже громадянам України, що треба поважати і цінувати військових, які охороняють мирне життя.

Дякуємо директору кінотеатру Жуку Артуру Володимировичу за підтримку фестивалю військово-патріотичного кіно у нашому місті та за показ фільмів циклу «Позивний зеніт».

Запрошуємо до перегляду наступних фільмів усіх бажаючих. Решта фільмів буде транслюватись  7 листопада 2017 року в кінотеатрі «Переяслав» в форматі 3D, за адресою вул. Богдана – Хмельницького, 51. Початок о 12:00. Квиток вартістю 20 грн. Керівників груп, бажаючих переглянути кінострічки просимо звертатися до відділу з питань фізичної культури, молоді та спорту виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради за тел.. 5-86-29, відповідальний спеціаліст Свириденко Альона Вікторівна.

 

Додати коментар