Для потреб Дем’янецького старостинського округу підприємство СПП АФ «Альта» придбало подрібнювач гілок

Сільськогосподарське приватне підприємство агрофірма «Альта» придбало подрібнювач гілок, який буде використовуватись на потреби сіл Демʼянці та Харківці – Proslav.

Для потреб Дем’янецького старостинського округу підприємство СПП АФ «Альта» придбало подрібнювач гілок

«Я звернувся до Григоренка Василя Миколайовича (керівник СПП АФ «Альта»), що є проблема з тим, куди дівати гілля. Спалювати його не можна. Тому виникла ідея забезпечити наш старостинський округ подрібнювачем гілок», – розповідає староста сіл Демʼянці та Харківці Сергій Кузьменко.

Він додав, що співпраця з Василем Григоренком завжди на високому рівні й підприємство завжди протягує руку допомоги для сіл.

«Ми плануємо якісно використовувати це обладнання. У першу чергу, у місцях загального користування. У тому числі, якщо у людей будуть потреби утилізувати гілля зі своїх дворів, то також будемо намагатися задовольняти ці потреби», – доповнює староста.

Сьогодні жителі села разом з ним уже користуються подрібнювачем гілок при прибиранні території поруч з озером. 

Від себе додамо, що обладнання дійсно якісне і корисне.

«Ще 2021 року були відбраковані ці дерева, бо вони несуть загрозу. Ми чистимо цю територію, вирізаємо дерева, що можуть завалитися на дорогу», – розповідає Кузьменко.

Зауважують, що подрібнені гілки будуть використовуватись при опаленні комунальних закладів села, а також за потреби надаватимуться жителям.

Додати коментар