Відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Переяславської міської ради

       31 березня 2023 року відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Переяславської міської ради, яке очолила голова комісії, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ольга ОГІЄВИЧ.

       Члени комісії розглянули два питання порядку денного: 

  1. Про розгляд листа начальника КП «УК «ВУЖКГ» Переяславської міської ради Тетяни СУЩУК від 14.03.2023 №71 про присвоєння поштової адреси жилому блоку у гуртожитку по вул. О. Богданова, 2, м. Переяслав, Бориспільський р-н, Київська обл. та включення його до числа службових КП «УК «ВУЖКГ» Переяславської міської ради для забезпечення службовим житлом працівників підприємства.
  2. Про розгляд листа начальника КП «УК«ВУЖКГ» Переяславської міської ради Тетяни СУЩУК від 21.03.2023 №75 про надання службового жилого приміщення №429 у гуртожитку по вул. Фабрична, 1-а, м. Переяслав, Бориспільський р-н, Київська обл., двірнику КП «УК«ВУЖКГ» Переяславська міська рада Бут Надії Вікторівні.

       На засіданні вирішено підготувати 2 проєкту рішення та подати для розгляду на чергове засідання виконавчого комітету Переяславської міської ради, яке відбудеться 18 квітня 2023 року.

Додати коментар