Для українців створили платформу, де можна отримати безкоштовну допомогу

Команда волонтерів створила простір Sharity.place для безплатних оголошень, де українці можуть запропонувати або попросити про допомогу. Про це написало видання Bazilik.

«Ми команда небайдужих, які вирішили допомогти людям допомагати. Деяким із нас довелося емігрувати чи стати біженцями. Ми знаємо, як це — відмовитися від звичного способу життя і залишитися без засобів для купiвлi нових речей, одягу, предметів домашнього затишку та іншого. Ми були і на місці тих, у кого завалялося вдома щось зайве, чим шкода поділитися. Тому вирішили зробити сервіс, який об’єднує людей по обидва боки та робить процес допомоги легшим», — йдеться в описі проєкту.

На сайті пропонують одяг і взуття, побутові речі, продукти, техніку, а також послуги. Зокрема, на платформі наразі є оголошення від людей, які пропонують викладати англійську або ж посидіти з дітьми.

Користувачі також можуть створити оголошення із власним запитом, якщо вони не знайшли на Sharity.place те, що шукають.

Наразі оголошення можна публікувати лише з України та Грузії, однак згодом команда планує додати Польщу, Німеччину та інші країни, де проживають українці.

Джерело

Додати коментар