Переяславці придбали та передали тепловізори для земляків на фронті

Днями до переяславців, що воюють на передовій були доставлені два тепловізори, кошти на них збирали на молитовному сніданку та не тільки – Proslav.

“На самому сніданку було зібрано понад 44 000 грн, але наша громада на цьому не зупинилася. Завдяки активній позиції вчительки 4 школи, Вікторії Гаєвої, у якої чоловік і син на фронті, до збору долучилися працівники шкіл – 1, 3, 4, 5, 7 і медичні працівники лікарні. Завдяки її активності було зібрано ще близько 22 000 грн – розповідає нам організаторка збору Надія Ставицька.

Також вона повідомила, що до збору коштів долучилися працівники відділу культури, а також особисто мер міста Вячеслав Саулко.

“Активно долучилися до збору коштів громади церков різних конфесій нашого міста: Оселя Благодаті, Перемога, Небесна Країна, Адвентисти сьомого дня та Храм рівноапостольного князя Володимира ПЦУ.” – додає пані Надія.

Всього було зібрано 122 400 грн і вдалось купити не один, а два тепловізори дальністю 1500 та 2800 метрів. Тепловізори доставили 24 березня переяславські волонтери з Вікторією Гуріною безпосередньо у частину на передовій, де служать наші земляки.

Надія Ставицька уточнила, що на кошти які залишилися було придбано 200 пар шкарпеток, та 38 футболок. Ці речі будуть передані волонтерській групі школи номер 7.

Додати коментар