Київський університет імені Бориса Грінченка оголошує набір із підготовки магістрів з публічного управління та адміністрування

Київський університет імені Бориса Грінченка оголошує набір із підготовки магістрів з публічного управління та адміністрування за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» за освітньо-професійною програмою «Державне управління».

Підготовка магістрів зазначеної спеціальності проводиться з метою забезпечення потреб органів державної влади та органів місцевого самоврядування у кваліфікованих кадрах – управлінцях. 

Освітня програма за цією спеціальністю передбачає поєднання глибокої теоретичної підготовки з набуттям практичних навичок та вмінь у галузі публічного управління та адміністрування, використання розвиненої дистанційної форми навчання. Строк навчання за заочною (дистанційною) формою навчання – 1 рік 4 місяці. Підготовка здійснюється на базі попередньо здобутої повної вищої освіти (диплом спеціаліста або магістра).

Навчання за зазначеною освітньо-професійною програмою може здійснюватись за кошти місцевого (регіонального) бюджету або за кошти фізичних (юридичних) осіб.

Наші контакти:

Адреса приймальної комісії: м. Київ, вул. Левка Лук’яненка, 136, кім. 116, (044) 485-21-74,

е-mail: abiturient@kubg.еdu.uа

Додаткова інформація на сайті факультету економіки та управління: https://feu.kubg.еdu.uа

 

Додати коментар