У Переяславському БХТДЮМ відбувся методичний аукціон для заступників директорів та методистів комплексних закладів позашкільної освіти Київщини

23 березня у Переяславському будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді відбувся методичний аукціон для заступників директорів та методистів комплексних закладів позашкільної освіти Київської області «Педагогічний дизайн: як організувати якісний освітній процес у закладах позашкільної освіти в умовах війни». Відкрили зустріч Людмила Шевченко, заступник директора КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» та Ніна Товкун, директор Переяславського будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді. Теплі слова подяки та високої оцінки діяльності колективу БХТДЮМ лунали від заступника міського голови Оксани Степаненко та начальника відділу освіти Петра Ярмоленка.
На вітально-презентаційному майданчику родзинкою стала програма «Творчі діти&креативні педагоги: майстерня талантів», яка представляла наше місто, сам заклад, різні напрямки роботи та соціально-освітні проєкти БХТДЮМ, а вихованці вокальних та хореографічних студій подарували присутнім хороший настрій та налаштували на позитив. Режисером та ведучою програми була завідуюча відділом організаційно-масової роботи БХТДЮМ Тетяна Ковшун.
На майданчику «Методичний хаб «Інтеграція сучасних технологій: активізуємо продуктивність та результативність учасників освітнього процесу» Оксана Остапенко,завідувач методичного відділу КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» акцентувала увагу педагогів на основних принципах та підходах в педагогічному дизайні в структурі позашкільної освіти. Директор Переяславського БХТДЮМ Ніна Товкун та її заступник Ірина Омельяненко ділилися напрацюваннями в управлінській роботі, створенням єдиного інформаційного простору, досвідом використання нетрадиційних форм методичної роботи, спрямованих на удосконалення й підвищення професійної майстерності педагогів, активізацію їхнього творчого потенціалу, формування здатності до швидкої адаптації освітньої діяльності в умовах війни. Майданчик «Майстер тайм «Активні форми методичної К-взаємодії» провели методист Вікторія Лис, яка поділилася лайфхаками створення електронного управлінського порталу, віртуального методичного кабінету та портфоліо педагогів, Анна Наконечна, культорганізатор, керівник студії сучасного танцю «Шоколад» провела сеанс танцювально-рухової терапії, а керівник гуртка «Дизайн композицій» Тетяна Буторіна разом із гостями «чаклувала» з травами, пригощала цілющими чаями та сушеними ягодами і фруктами.

Додати коментар