Безпечна країна очима дітей: соціальні ролики, створені маленькими українцями

У рамках щорічного Всеукраїнського конкурсу фото- та відеоробіт національного проєкту «Безпечна країна» діти створили соціальні відеоролики на тему «Безпечна країна очима дітей». Організатори конкурсу – Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП», Міністерство освіти та науки України, Моторне (транспортне) страхове бюро України.

Із більш як тисячі робіт, що надійшли на конкурс, до фіналу вийшла 31 призова робота. Авторами робіт стали учні, вихованці дошкільних та позашкільних навчальних закладів, студенти, колективи шкільних та аматорських телестудій. Це фото та відео, що посіли І, ІІ, ІІІ місця, роботи, що отримали найбільшу кількість голосів під час онлайн-голосування, а також роботи, що отримали додаткові спецпризи в таких номінаціях:

Молодь за безпеку дорожнього руху;
Безбар’єрне освітнє середовище
Безпека життєдіяльності: знаємо та діємо – практичні навички поведінки у разі надзвичайних ситуацій, виявлення мінно-вибухових предметів, надання домедичної допомоги потерпілим
Моя безпечна країна: майбутнє – вільна інтерпретація власного бачення безпеки своєї країни та її майбутнього) – лише І місце, спецприз.
Ознайомитися з фото- та відеороботами переможців конкурсу можна безпосередньо на сайті фонду:

Розділ «Молодь за безпеку дорожнього руху»

Розділ «Будь помітним на дорозі»

Розділ «Безпека життєдіяльності: знаємо та діємо»

Розділ «Моя безпечна країна: майбутнє»

Розділ «Безпека дітей на залізниці»

Додати коментар