Переяславська мистецька школа імені Павла Сениці взяла участь у проекті Digital Inclusion

🎼Цього місяця Переяславська мистецька школа імені Павла Сениці взяла участь у проекті Digital Inclusion та записали для нього дві пісні.
.
📌Проект є першим у світі україномовним мобільним застосунком для спілкування, соціалізації і розвитку у цифровому світі. Ця програма є результатом багаторічної національної програми соціального партнерства для цифрової інклюзії та публічного діалогу, який розпочався у 2020 році. Програму апробовано у закладах дошкільної, шкільної, позашкільної та вищої освіти, медичних закладах, бібліотеках, громадських організаціях за участі користувачів, для яких створено програму Digital Inclusion, експертів, освітян, батьків, психологів, логопедів, митців, представників державних органів та місцевих громад у різних областях України.
.
🎼Наразі у розділі «Музика» можна буде прослухати музичні композиції у виконанні Юрія Дебеляка та Вадима Ноздровського «Українські візерунки» та Надії Томчук «Ой, ходила дівчина бережком» для психологічного відновлення та цілісного розвитку особистості.

Додати коментар