Поетка Тетяна Власова завітала до університету Переяслава із затишною розмовою та душевною поезією: фоторепортаж з місця події

Всесвітній день поезії, 21 березня 2023 року, був сповненим тематичності для Університету Григорія Сковороди в Переяславі та всіх тих, хто завітав на зустріч з українською поеткою, співачкою, лідеркою рок-гурту VLASNA, волонтеркою, громадською діячкою та засновницею літературно-мистецького проєкту «ІншіВірші», PR-директоркою Одеського міжнародного кінофестивалю й Української кіноакадемії Тетяною Власовою – Proslav.

Поетка Тетяна Власова завітала до університету Переяслава із затишною розмовою та душевною поезією: фоторепортаж з місця події

Proslav теж завітав на цю затишну розмову в форматі партнерського проєкту Відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю та Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених «Відкритий університет» – надихався висловленими сенсами, насолоджувався поезією, робив атмосферні світлини.

Ініціатором приїзду та модератором став співкоординатор проєктів університету, журналіст Proslav Максим Левченко. З Власовою він знайомий вже кілька років, розповідає що позаяк поетка, навіть попри війну, живе у шаленому графіку (приїхала на зустріч з онлайн-читань, після зустрічі одразу ж включилася в прямий етер «Українського радіо» – прим.авт.) час для зустрічі з нею довелося дещо підшукати. Врешті дуже символічно що візит відбувся саме у Всесвітній день поезії. Дещо прикро, що зважаючи на пообідній проте робочий час зустріч наживо відвідало не так багато поціновувачів українського слова, ніж хотіло. Для охочих передбачили можливість онлайн-долучення.

Протягом години  сковородинівці говорили з Тетяною Власовою про любов та війну, її «історію успіху», українське суспільство та т.зв. «культурний фронт» у розрізі поезії та кінематографу, благодійних івентів та волонтерських виступів гості й майбутнього України як такого. Окрему увагу приділили її авторській книзі «Ефект близькості» та поезіям народженим за час повномасштабного вторгнення. Кілька з них авторка зачитала учасникам зібрання. Не оминули й теми Сковороди, 300-річчя якого в університеті названому на честь відомого філософа понад рік приділяють надважливої уваги.

Зустріч транслювали на офіційній сторінці Університету Григорія Сковороди в Переяславі, а відтак ви маєте гарну нагоду надолужити втрачене:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pereiaslav University 🎓📚💡 (@pereiaslav_university)

Додати коментар