Переяслав-Хмельницький міський голова привітав Тимофія Девка з обранням головою Дівичківської об’єднаної територіальної громади

Тимофій Девко
Тимофій Девко

Тарас Костін телефоном привітав від органів міського самоврядування  Тимофія Девка з обранням головою Дівичківської об’єднаної територіальної громади:

Шановний Тимофій Петрович! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого обрання на відповідальну посаду – голови Дівичківської об’єднаної територіальної громади !

Глибоко впевнений, що під вашим керівництвом будуть прийняті широкомасштабні програми з прискорення розвитку економіки, зростання добробуту населення і консолідації суспільства. Переконаний, що Ваші професійні якості, досвід роботи, енергія і цілеспрямованість будуть завжди стояти на варті інтересів жителів всієї громади та нашої держави.

Нехай ніколи не вичерпується Ваша особиста людська принадність, доброта, відкритість, порядність, толерантність, прагнення прийти на допомогу всім, хто на неї потребує.

* * *

29 жовтня відбулись вибори голови та депутатів у Дівичківській об’єднаній територіальній громаді, куди входять села Дівички, Ковалин, Єрківці, Стовп’яги, Гречаники, Кавказ та Веселе.

Як повідомила голова територіальної виборчої комісії Віра Крепель, до списків виборців було внесено 4191 особу, участь у голосуванні взяли 2016 виборців, тобто 48 відсотків.

Головою Дівичківської ОТГ обрано Тимофія Петровича Девка, за нього віддали голоси 1765 виборців, це 87,6 відсотка всіх, хто проголосував. Тимофію Девку 55 років, близько 30 років він працює на посаді сільського голови Стовп’яг.

Олександр Слюсар
Олександр Слюсар

Обрано також 22 депутати об’єднаної територіальної громади. Серед них член виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради, начальник КП «Виробниче управління житлово-комунального господарства» Слюсар Олександр Миколайович, який преміг в 19 окрузі села Стовп’яги з результатом 65,74% (із 108 виборців за Олександра Миколайовича проголосували 71 особа).

Тарас Вікторович на сьогоднішній апаратній нараді в міській раді щиро привітав Олександра Миколайовича з перемогою на виборах.

Додати коментар